Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Μια σπάνια φωτογραφία του παλιού κατεστραμμένου γηπέδου του ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

(Θα ακολουθήσει σε επόμενη ανάρτηση όλο το δημοσίευμα της Αθλητικής Ηχούς για την καταστροφή του παλιού γηπέδου μας το 1961 που ανάγκασε την ομάδα μας να παίζει για πολλά χρόνια ως γηπεδούχος σε γειτονικούς δήμους και συνοικίες...)
κλικ για μεγέθυνση
 

6 σχόλια:

  1. Γνωρίζει κανείς πού ακριβώς (ξέρω ότι κάπου προς το Σκοπευτήριο Καισαριανής, σ' έναν αμυγδαλεώνα) ήταν το γήπεδο, εάν υπήρχε σήμερα από ποιες οδούς θα οριζόταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς κι εγώ αυτό ξέρω (σύνορα με Καισαριανή) . Για τα αίτια , τις προσπάθειες που έγιναν για να αποτραπεί η καταστροφή (πουλήθηκε ο χώρος ως οικόπεδα) και όλα τα δημοσιεύματα που βρήκα θα τα βάλω σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς αυτη ειναι η δευτερη μεγαλύτερη καταστροφή μας μετα το κάψιμο των γραφειών του συλλογου μας στα Δεκεμβριανα του '44!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δεύτερη χρονικά,γιατί σε ουσία είναι η μεγαλύτερη. Την ώρα που άλλοι σύλλογοι έφτιαχναν γήπεδο εμείς γινόμασταν τσιγγάνοι με αποτέλεσμα να χαθούν φίλαθλοι και ταλέντα.

      Διαγραφή
    2. Kαλυτερα που μειναμε λίγοι και καλοι...Να πεθανουμε μετα απο χρονια, περήφανοι και ξεχωριστοί!

      Διαγραφή
    3. Σωστός. Προσωπικά εδώ και 35 χρόνια ΜΟΝΟ Αθηναικός. Δεν κατηγορώ κανέναν, είναι δύσκολο να μην πηγαίνεις με ΄τους "μεγάλους" , τις νίκες και τις διακρίσεις αλλά κάποιοι έτσι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ :))

      Διαγραφή